Ook Awesome Games Done Quick 2021 vindt online plaats

Geplaatst:

Het ziet er niet naar uit dat het volgende halfjaarlijkse Games Done Quick-evenement met publiek gehouden wordt. Ook Awesome Games Done Quick 2021 vindt namelijk online plaats.

Awesome Games Done Quick is een halfjaarlijkse speedrun-marathon die elk jaar aan het begin van het jaar plaatsvindt. Normaal gesproken vindt het evenement live plaats in een conventiehal in Amerika, maar door de coronapandemie is dat niet mogelijk. Summer Games Done Quick, de zomervariant van dit evenement heeft dit jaar dan ook volledig online plaatsgevonden, zonder publiek erbij. Dat ook een online evenement een succes kan zijn, bleek maar weer nadat SGDQ dit jaar online plaatsvond. Dit jaar haalde Summer Games Done Quick Online 2,3 miljoen op voor Artsen Zonder Grenzen. Via Twitter liet de organisatie van Games Done Quick weten dat AGDQ volgend jaar ook online plaatsvindt. Het evenement duurt nog wel een week en vindt zoals gewoonlijk plaats in januari.

Awesome Games Done Quick 2021 vindt van 3 tot 10 januari online plaats.

Bron: Games Done Quick
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord