Video: Summer Games Done Quick Online haalt 2,3 miljoen op voor goede doel

Geplaatst:

Summer Games Done Quick heeft dit jaar online plaatsgevonden. Het evenement haalde 2,3 miljoen dollar op voor het goede doel.

Summer Games Done Quick, de jaarlijkse speedrun-marathon van het Games Done Quick-initiatief, heeft ook dit jaar weer plaatsgevonden. Het evenement kreeg dit jaar wel een iets andere insteek. Vanwege de coronapandemie werd het evenement namelijk volledig in online vorm gehouden, in plaats van als conventie in Amerika. Dit jaar werden er tijdens het zeven dagen durende evenement non-stop speedruns gehouden van in totaal 148 verschillende games, waarbij fans geldbedragen konden doneren aan Artsen Zonder Grenzen. Onder de games die dit jaar gespeeld werden, vallen onder andere Final Fantasy VII Remake, The Last of Us, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Pokémon Shield. Dit jaar werd er in totaal 2.312.859,84 dollar opgehaald middels 33669 donaties. Dat is ongeveer een miljoen dollar minder dan het recordbedrag van Summer Games Done Quick vorig jaar.

Summer Games Done Quick Online vond dit jaar plaats van 16 tot en met 23 augustus.

Bron: Games Done Quick
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord