Obsidian kondigt nieuwe game aan tijdens The Game Awards 2018

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2024 16:41

Vandaag Twitterde het kanaal van ontwikkelaar Obsidian over het verschijnen van bijzondere advertenties op hun website. Na deze advertenties nader te bekijken blijkt dat Obsidian een nieuwe game aankondigt tijdens The Game Awards 2018.

Eerder werd al bekendgemaakt dat er tijdens The Game Awards dit jaar meer dan tien nieuwe games worden aangekondigd. Het ziet ernaar uit dat ontwikkelaar Obsidian tijdens dit evenement een nieuwe game gaat aankondigen. Middels een tweet laat de ontwikkelaar weten dat er vreemde advertenties zijn opgedoken op hun website. Wanneer je naar de betreffende site navigeert, verschijnt er een advertentie in beeld met een timer die afloopt wanneer The Game Awards begint. Momenteel zijn er twee mogelijke advertenties te zien. Eentje van het fictieve bedrijf Spacer's Choice en een van het fictieve bedrijf Auntie Cleo's. Via Twitter heeft bedenker en presentator van The Game Awards Geoff Keighley inmiddels ook laten weten dat Obsidian een nieuwe RPG gaat aankondigen tijdens het evenement. We zullen dus gauw zien welke nieuwe game Obsidian voor ons in petto heeft.

Obsidian The Game Awards

The Game Awards 2018 en de bijbehorende aankondiging van Obsidian vindt plaats op donderdag 6 december.

Bron: Obsidian Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord