Nu gratis online met Xbox free-to-play multiplayer games

Microsoft maakt vanaf vandaag de online multiplayer van vijftig free-to-play games gratis op Xbox. Voorheen moest je betalen voor een Xbox Live Gold-lidmaatschap om deze gratis games online tegen anderen te kunnen spelen.

Microsoft liet in januari al weten dat ze de multiplayer in free-to-play games mogelijk willen maken zonder Xbox Live Gold. Na geluisterd te hebben naar feedback hebben ze de eerste vijftig games uitgekozen om de eerste stap mee te zetten. De lijst van games waarvoor niet langer een Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig is, wordt vanaf nu langzaam uitgebreid totdat alle free-to-play games erop staan. Op dit moment staan de meest populaire games er al op, zoals Apex Legends, Fortnite en Rocket League.

Vanaf vandaag kun je de meeste populaire free-to-play games online spelen zonder Xbox Live Gold-lidmaatschap.

BRON Xbox
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?