Nieuwe update Fall Guys vanaf morgen beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2021 22:49

Goed nieuws voor alle Fall Guys-liefhebbers; een nieuwe update is onderweg naar de game en is vanaf morgen al beschikbaar. Dat werd vandaag bekendgemaakt via het officiële Twitteraccount van de game.

De nieuwe update, genummerd als update '4.5', is vanaf morgen beschikbaar. Een lijst met patchnotes is inmiddels al verspreid. De volledige patchnotes-lijst bevat een overvloed aan nieuwe dingen, maar sommige toevoegingen vallen meer op dan andere. Het hoogtepunt lijkt de toevoeging van de twee gloednieuwe rondes te zijn. De Slimescraper kent haar de debuut in de nieuwe update en is het vervolg op Slimb Climb. Daarnaast wordt Button Bashers geïntroduceerd, waar spelers het in een 1v1-formaat tegen elkaar opnemen. Ook kunnen er in de twaalf beschikbare rondes nu vijfenvijftig variaties verschijnen. Mediatonic lijkt ook de valsspelers in de game aan te willen pakken. Een gloednieuwe rapporteerfunctie is er vanaf morgen ook bij.

Fall Guys verscheen op 4 augustus voor PlayStation 4 en pc. De game is onderweg naar de Xbox-consoles en Nintendo, maar werd onlangs uitgesteld.

Bron: Fall Guys (Twitter)

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord