Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fall Guys uitgesteld op Nintendo Switch en Xbox

De release van Fall Guys: Ultimate Knockout op de Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One is uitgesteld. Tegenover dit uitstel staat wel een feature waar veel spelers al lang op wachten.

Eerder dit jaar werd in een Nintendo Direct aangekondigd dat Fall Guys naar de Nintendo Switch komt. Kort daarop volgde het nieuws dat ook de Xbox-consoles verrijkt worden met de grote multiplayerhit. De game zou oorspronkelijk in de zomer van 2021 uitkomen op de apparaten van Nintendo en Microsoft. Vandaag deelde Mediatonic echter via hun blog het nieuws dat de ports van Fall Guys wat meer tijd nodig hebben. De releasedatum wordt verschoven. De overname van Mediatonic door Epic Games van eerder dit jaar geeft het team volgens de ontwikkelaar een gereedschapskist om te werken aan een hoop nieuwe toevoegingen. De geplande release in de zomer van dit jaar is volgens Mediatonic te snel om alle toevoegingen in de game te verwerken. Terwijl de menigte wacht op de release van de Switch- en Xbox-versies van Fall Guys, werkt het team verder aan de nieuwe toevoegingen. Eén van deze toevoegingen is cross-play voor alle platformen van de game.

Er is nog geen nieuwe releasedatum bekend voor de Nintendo Switch en Xbox-versies van Fall Guys: Ultimate Knockout. De game is nu te spelen op de PlayStation 4 en pc.

BRON Mediatonic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?