Fall Guys uitgesteld op Nintendo Switch en Xbox

Geplaatst:
Aangepast: 23 juni 2022 11:35

De release van Fall Guys: Ultimate Knockout op de Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One is uitgesteld. Tegenover dit uitstel staat wel een feature waar veel spelers al lang op wachten.

Eerder dit jaar werd in een Nintendo Direct aangekondigd dat Fall Guys naar de Nintendo Switch komt. Kort daarop volgde het nieuws dat ook de Xbox-consoles verrijkt worden met de grote multiplayerhit. De game zou oorspronkelijk in de zomer van 2021 uitkomen op de apparaten van Nintendo en Microsoft. Vandaag deelde Mediatonic echter via hun blog het nieuws dat de ports van Fall Guys wat meer tijd nodig hebben. De releasedatum wordt verschoven. De overname van Mediatonic door Epic Games van eerder dit jaar geeft het team volgens de ontwikkelaar een gereedschapskist om te werken aan een hoop nieuwe toevoegingen. De geplande release in de zomer van dit jaar is volgens Mediatonic te snel om alle toevoegingen in de game te verwerken. Terwijl de menigte wacht op de release van de Switch- en Xbox-versies van Fall Guys, werkt het team verder aan de nieuwe toevoegingen. Eén van deze toevoegingen is cross-play voor alle platformen van de game.

Er is nog geen nieuwe releasedatum bekend voor de Nintendo Switch en Xbox-versies van Fall Guys: Ultimate Knockout. De game is nu te spelen op de PlayStation 4 en pc.

Bron: Mediatonic
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord