Nieuwe update aangekondigd voor Xbox Series X/S

Geplaatst:

Er is een nieuwe update aangekondigd voor de Xbox One en Xbox Series X/S. De update wordt in sessies uitgebracht op de verschillende consoles van Microsoft.

Vorige maand kwam de nieuwe generatie consoles van Microsoft uit. Een maand na de release gaan de Xbox Series X en Xbox Series S hun eerste systeemupdate krijgen. Met deze update worden onder andere Dynamic Background-opties aan de consoles toegevoegd. Verder komt er een Auto HDR indicator die de ondersteunde games voor de Xbox Series X/S laat zien. Leden van de Xbox Gamepass hebben na de update een nieuwe sectie, waar te zien is welke games er binnenkort op de Gamepass uit gaan komen.

Wanneer de update precies op de consoles gaat uitkomen is nog niet bekend. De Xbox Series X/S is nu beschikbaar in Nederland.

Bron: Xbox Wire

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord