Xbox Series X releasedatum en prijs onthuld

De releasedatum en de prijs voor de next gen console van Microsoft zijn beide onthuld. De Xbox Series X lanceert over een niet al te lange tijd.

Naast het grote nieuws dat de Xbox Series S vandaag officieel onthuld is, is er ook informatie vrijgekomen over de Xbox Series X. Zo weten we nu dat de console van Microsoft 499 dollar gaat kosten. Dat staat gelijk aan ongeveer 422 euro, maar of dat de prijs wordt in Europa is nog de vraag. We weten ook wanneer de 12TF monsterconsole uit gaat komen, namelijk tegelijkertijd met de Xbox Series S. Microsoft heeft aangegeven binnenkort meer informatie vrij te geven.

Xbox Series SX

De Xbox Series X en de Xbox Series S komen beide uit op 10 november.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?