Nieuwe Summer Game Fest-presentaties aangekondigd

Er zijn weer een aantal nieuwre presentaties aangekondigd voor het Summer Game Fest. De organisatie van het online evenement deelde de nieuwe data via Twitter.

Summer Game Fest ging eerder deze maand van start en hebben onder andere de third party-games van de Xbox Series X en de Unreal Engine 5 onthuld. Nu zijn er twee presentaties voor de maand juni en juli aangekondigd. Het gaat om 'Developer Showcase'-presentaties die op 22 juni en 20 juli moeten gaan plaatsvinden. Georganiseerd door de organisatie van Day of the Devs en The Game Awards. Tijdens de presentaties komen een aantal grote en kleine game studios aan het woord met de laatste updates rond hun projecten. De aankondiging van de presentatie is hieronder te bekijken.

Welke studios er op die dagen gaan presenteren is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?