Inside Xbox gaat Xbox Series X games tonen

Geplaatst: 30 april 2020 19:10

De Xbox Series X, de nieuwe console van Microsoft, gaat tijdens Inside Xbox haar spierballen laten zien. Nieuwe gameplay gaat getoond worden tijdens deze aflevering.

Aaron Greenberg, de marketing manager van Xbox, heeft aangegeven dat deze aflevering vooral gaat om de partners van Xbox, niet de Xbox Game Studios zelf. We kunnen dus gameplay verwachten van sterke titels, zoals de recent aangekondigde Assassin's Creed Valhalla. De show duurt ongeveer een uur en is te bekijken via platformen zoals YouTube, Mixer en Twitch. Op 7 mei kun je gaan bekijken wat de volgende generatie in huis heeft. Een tijdje geleden gaf Phil Spencer aan dat de onthullingen dichtbij waren.

De Xbox Series X is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar.

Bron: Microsoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord