Nieuwe details Monster Hunter Rise vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 7 oktober 2020 14:41

Er zijn wat nieuwe details van Monster Hunter Rise vrijgegeven. Capcom gaf deze informatie vrij tijdens een interview met Eurogamer.

Het interview benoemt Monster Hunter Rise als de beste game van de twee werelden. Hiermee wordt vooral bedoeld dat de gameplay meer in lijn is met de klassieke Monster Hunter-games, terwijl alle innovaties en handigheden uit Monster Hunter World ook worden teruggebracht. We komen te weten dat Monster Hunter Rise meer dan vier jaar in ontwikkeling is geweest en gebruikt maakt van de RE Engine. Deze engine werd voor het eerst gebruikt tijdens de ontwikkeling en uitgave van Resident Evil VII: Biohazard. De belangrijkste veranderingen in deze game worden ook benoemd in het interview. De cutscenes kun je dit keer overslaan, Prowlers keren niet terug en er zijn gescheiden quests voor singleplayer en multiplayer. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Monster Hunter Rise.

onbekend

Monster Hunter Rise is beschikbaar vanaf 26 maart voor de Nintendo Switch.

Bron: Eurogamer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord