Monster Hunter Rise
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 maart 2021
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Monster Hunter Rise toont Dual Blades gameplay

Capcom heeft een gameplay trailer van Monter Hunter Rise vrijgegeven van 21 minuten, waarin je de Dual Blades in actie kunt zien. De trailer werd tijdens de livestream van de Tokyo Game show getoond.

Naast de werking van de Dual Blades wordt ook de Wirebug wat meer uitgelegd. De Wirebug heeft twee aanvallen met aparte cooldowns. In het wild kun je meerdere soorten Wirebugs vinden, die bijvoorbeeld ook kunnen zorgen dat je super-jumps uit kunt voeren. De trailer laat een zoektocht zien van een speler die gebruik maakt van Dual Blades. Hij is opzoek naar de Tetranadon. In de trailer zie je ook hoe de open wereld de loop van een gevecht kan veranderen. Monsters kunnen vluchten of weglopen, of er kunnen extra monsters bijkomen die met elkaar in gevecht gaan, of het voor de jager juist moeilijker maken. Naast de gameplay trailer voor de Dual Blades werd er ook 20 minuten aan gameplay met de Longsword getoond.

Monster Hunter Rise komt op 26 maart 2021 uit voor de Nintento Switch.

BRON IGN

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?