The Outlast Trials

  • Ontwikkelaar Red Barrels
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Nieuwe co-op Outlast titel onthuld genaamd The Outlast Trials

Red Barrels heeft hun nieuwste game aangekondigd genaamd The Outlast Trials. Dit maakt de uitgever bekend via social media. Eerder werd deze Outlast onthulling al geteaset.

De nieuwe Outlast game wordt net iets anders dan wat je gewend bent van de horrorserie. In plaats van een singleplayer avontuur, draait de game dit keer om co-op. Vier speler moeten samenwerken om te overleven. De game speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en er wordt gesproken van "proefkonijnen". De uitgever geeft verder aan dat ondanks de brilletjes op de hoofden van de poster figuren, de game geen VR support heeft.

Wanneer The Outlast Trials wordt uitgebracht en voor welke platformen, is helaas nog niet bekend.

BRON Red Barrels

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?