Outlast-ontwikkelaar Red Barrels teaset nieuwe game

Geplaatst: 1 november 2019 11:35
Aangepast: 1 november 2019 11:35

Outlast-ontwikkelaar Red Barrels teaset een nieuwe game. Deze nieuwe game speelt zich waarschijnlijk af in het Outlast-universum.

Zo net na Halloween is er goed nieuws voor de horror-fans onder ons. Outlast-ontwikkelaar Red Barrels teaset namelijk de komst van een nieuwe game. Deze teaser die de studio op Twitter plaatste, laat twee handen zien die elkaar vastgrijpen en de tekst "Announcement coming soon" erbij. Dit zegt natuurlijk niet veel, maar we kunnen wellicht wel afleiden wat dit kan betekenen. In 2017 plaatste de ontwikkelaar namelijk een bericht op Facebook over een nieuw project. De ontwikkelaar gaf toen aan dat het niet werkte aan een vervolg op Outlast 2, maar aan een "distinct experience set in the Outlast universe." Deze nieuwe game wordt dus niet Outlast 3, maar wellicht wel een spin-off dat zich in hetzelfde universum afspeelt.

Wat deze nieuwe game dus precies wordt, is momenteel nog niet bekend. Ontwikkelaar Red Barrels belooft hier spoedig meer over bekend te maken.

Bron: Red Barrels
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord