New World

  • Ontwikkelaar Amazon Games
  • Eerste releasedatum 28 september 2021
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

New World, de MMO van Amazon, heeft nu een release date

Amazon's MMORPG New World heeft nu een release date en je kunt hem al pre-orderen.

Het was nogal een verrassing voor de meeste mensen dat Amazon liet weten dat ze zich bezig gingen houden met het maken van een MMORPG. Toch hebben ze het doorgezet en zelfs onlangs een release datum aangekondigd op de website, namelijk 26 mei 2020. Er komen twee verschillende edities, standaard en deluxe, die beiden al besteld kunnen worden. De standaard editie van de game, die 39,99 dollar kost, geeft je alleen de basisgame. De deluxe editie kost 49,99 dollar. Hier krijg je een woodsman armor skin, woodsman boarding axe skin, mastiff house pet, Rock/Paper/Scissors emote set en het digitale New World art book bij. Dat Amazon nu geïnteresseerd is in het maken van games, zou veel kunnen betekenen voor de gamewereld. Maar dat moeten we allemaal nog zien natuurlijk.

New World1

New World komt op 26 mei 2020 uit, exclusief voor PC.

BRON Gamerant

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?