Nachtbrakers: 21/08 Met: Fortnite en Animal Crossing

Geplaatst:

Hallo allemaal! Het is weer vrijdag en dat betekent dat het alweer mijn beurt is om de Nachtbrakers te verzorgen. Er is weer aardig wat aan de hand in de game-industrie. Zo woedt de oorlog tussen Apple en Fortnite nog altijd door en is eindelijk de Call of Duty-game van dit jaar, Call of Duty: Cold War, onthuld. Ook is de eerste commercial van de PlayStation 5 uitgekomen en gaan er sterke geruchten rond dat er een Prince of Persia-remake in de maak is. Voor Vannacht heb ik weer wat leuke nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld dus laten we snel beginnen!

onbekend

  • Laten we beginnen met Iron Man VR. Deze game gaat namelijk een nieuwe modus krijgen! Het gaat om New Game+ en geeft spelers de mogelijkheid om de game opnieuw te spelen zonder hun eerdere beloningen op te geven! Er komt ook een extra moeilijkheidsgraad uit voor de spelers die meer uitdaging willen.
  • Company of Heroes kwam oorspronkelijk in 2006 uit op de pc. Nu veertien jaar later komt de Tweede Wereldoorlog-game opnieuw uit op smartphones! De game is vanaf 10 september te vinden in de app store voor 15 euro.
  • Fortnite is weer aan het teasen geslagen. Dit keer gaat het om een hint naar nog een Marvel samenwerking en het lijkt erop dat de dondergod Thor een belangrijke rol gaat spelen.
  • Fall Guys is misschien wel de populairste game op het moment. Nu blijkt dat de ontwikkelaars van de game Fall Guys wel tien keer gepitched hadden, voordat het werd opgepakt door Devolver Digital. Ik denk dat de uitgevers die Fall Guys geweigerd hebben nu spijt hebben van hun keuze...
  • Blijkbaar is er een Mega Man-film in de maak. Nu heeft de screenwriter van de film onthuld dat ze er een emotioneel verhaal van willen maken. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe de film gaat worden!
  • Animal Crossing: New Horizons blijft een populaire game, zo populair zelfs dat Ikea Taiwan hun gehele catalogus op basis van de levenssimulatiegame heeft nagemaakt. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?!
  • Het coronavirus heeft nog niet door dat het niet welkom is op de wereld. Dagelijks raken er nog veel mensen met dit rotvirus besmet. Microsoft heeft daarom een speciaal Halo-mondmasker uitgebracht. Voor twintig dollar heb je zo’n mondmasker in je bezit en de volledige opbrengst wordt gebruikt om mondmaskers te leveren aan ziekenhuispersoneel!
  • Minecraft spelers op de Nintendo Switch zijn niet blij. Door een recente patch zijn er verschillende stabiliteitsproblemen ontstaan. Mojang gaat nu met spoed een patch uitbrengen die de fouten uit de eerdere update moet verhelpen. Lekker bezig Mojang…
  • Als laatste komt er nog één Fall Guys-nieuwtje. Het tweede seizoen van de battle royale game zal binnenkort worden onthuld. Er is namelijk al een korte teaser verschenen op Twitter. Ik ben benieuwd!

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Dit weekend ga ik aan de slag met de game Ever Forward voor een review en hoop ik mijn eiland verder op te knappen in Animal Crossing: New Horizons. Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten en het weekend officieel te starten met muziek! Deze week heb ik gekozen voor het nummer X van The Jonas Brothers met Karol G. Een heel fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord