Video: Call of Duty: Black Ops Cold War officieel geteased

Geplaatst:
Aangepast: 20 augustus 2020 10:33

Call of Duty: Black Ops Cold War is zojuist officieel geteased door Activision. Een officiële onthulling volgt volgende week.

Een paar maanden geleden doken daar ineens de geruchten op van de setting van de nieuwste Call of Duty-game. Volgens de geruchten wordt Call of Duty: Black Ops Cold War de volgende game in de franchise. Sinds de geruchten de kop op staken, was Activision vrij stil geweest rondom de game. Gisteren kwam daar echter verandering in. Activision plaatste namelijk een verborgen teaservideo op haar YouTube-kanaal. De video, genaamd Know Your History, bevat beelden van Yuri Bezmenov, een Russische journalist en KGB-informant. Aan het einde van de video krijgen we te zien dat de titel van de volgende game, zoals de geruchten al aangaven, Call of Duty: Black Ops Cold War is en dat deze volgende week officieel uit de doeken wordt gedaan. Ook zien we dat de game ontwikkeld wordt door Treyarch, die ook verantwoordelijk was voor de andere Call of Duty Black Ops-games.

Call of Duty: Black Ops Cold War wordt op 26 augustus officieel onthuld.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord