Nachtbrakers: 13/12 Met Ori Will of the Wisps, Fortnite en de Xbox series X

Hallo iedereen! Zijn jullie weer een beetje bijgekomen na The Game Awards? Of heb je niet kunnen kijken omdat je vandaag moest werken of naar school moest. Geen zorgen, alle aankondigingen die tijdens de Award Show zijn gedaan kun je hier op de site vinden. Zo is het nieuwe console van Microsoft, de Xbox series X, gisteren aangekondigd en is de releasedatum voor Ori and the Will of the Wisps onthuld. Er is natuurlijk nog veel meer aangekondigd, maar nu is het tijd om deze Nachtbrakers te starten en deze week af te sluiten!

Nachtbrakers Jolien

  • Ash is al een aantal weken de Galar regio aan het ontdekken in de anime van Pokémon Sword and Shield. Nu heeft The Pokémon company een nieuwe serie aangekondigd die Pokémon: Twilight gaat heten. Ik ben benieuwd!
  • Volgens geruchten is Moving Pictures Company, de studio achter het geweldige redesign van Sonic voor de film, failliet. Laten we hopen dat deze geruchten niet waar zijn…
  • Over Ori and the Will of the Wisps gesproken. Ze hebben nu ook de special edition onthuld die je vanaf nu kan pre-orderen!
  • Er zijn drie Star Wars skins uitgekomen voor Fortnite! Je kan nu het gevecht met iemand aangaan als Rey, Finn en een Stormtrooper. De skins zijn nu beschikbaar in de itemshop!
  • Er is blijkbaar een film in de maak over Ubisofts Rabbids. Het gaat waarschijnlijk een live-action film worden. Dat worden weer nachtmerries over het design van die gestoorde konijnen…
  • Gisteren keerde Reggie-Fils Aime terug naar The Game Awards om de award voor beste indie-game uit te delen. Tijdens zijn speech eerde hij zijn overleden vriend Satoru Iwata, de voormalig directeur van Nintendo Japan. Wie is de uien hier aan het snijden?!
  • Ik had het eerder al over de aankondiging van de Xbox series X tijdens The Game Awards. Nu zeggen Nintendo-fans dat het console lijkt op een erg lange GameCube… nu zie ik het ook alleen maar voor me!
  • Tram fans opgelet er komt namelijk een Japanse tram simulator uit op de Nintendo Switch. Hij komt ergens volgend jaar uit en speelt zich af in Kyoto.
  • De indie-game Gleamlight werd 12 december tijdens de Nindieworld aangekondigd. Alleen vinden veel mensen het verdacht veel lijken op Shovel Knight. Wat denken jullie?

Gleam

Dit was het weer voor de Nachtbrakers deze vrijdag en dat betekent, dat het weekend nu officieel begonnen is! Ik ben van plan dit weekend even helemaal niks te doen. Ik heb net weer een deadline achter de rug en wil twee dagen even niet aan mijn opleiding denken. Waar ik wel aan wil denken is Kerst dat nu in minder dan twee weken plaatsvindt. Ik hoef alleen nog de laatste cadeautjes in te pakken voor onder de boom met mijn geweldige inpak skills (die heb ik niet) en dan is het afwachten tot kerstavond. Daarom heb ik besloten deze Nachtbrakers af te sluiten met alweer een kerstkraker. Voor deze week heb ik gekozen voor Paul McCartney met Wonderful Christmas Time. Fijn weekend iedereen en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?