Ori and the Will of the Wisps

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Trailer: Ori and the Will of the Wisps releasedatum onthuld

Ori and the Will of the Wisps heeft een officiële releasedatum ontvangen. Dit werd bekend gemaakt tijdens The Game Awards.

De trailer toont ons Ori in de problemen. Een storm zorgt ervoor dat hij in het bos crasht. Verder zien we wat meer van de eindbazen, de combat en de kleurrijke omgevingen. Platform elementen zijn nog steeds heftig aanwezig in de game en de muziek klink magistraal. De game is op release beschikbaar via Xbox Game Pass.

Ori and the Will of the Wisps is beschikbaar vanaf 11 maart voor de pc en Xbox One.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?