Nachtbrakers: 13/08 met Fortnite en Halo Infinite

Dag, lieve lezer! Hopelijk heb jij airco, want ik drijf hier zo'n beetje achter mijn pc vandaan. Kijk, ik houd van de zomer en ik houd van warm weer, maar je kunt het ook overdrijven he. Desalniettemin heb ik ook vannacht weer mijn best gedaan om wat sappige nieuwtjes bij elkaar te sprokkelen en in een hete pc-ruimte zonder airco ook nog eens voor je neer te pennen. Lees dus gauw verder!

Nachtbraker Claudia

  • Het is nog net geen breaking news, maar Apple heeft Fortnite uit de App Store gemieterd. Waarom? Epic Games heeft spelers de mogelijkheid gegeven om V-Bucks direct bij Epic te kopen, waardoor de ontwikkelaar dus geen bedrag meer aan Apple hoeft af te dragen over die V-Bucks. Volgens Apple is dit tegen de regels van de App Store en is de game er nu dus vanaf geknikkerd. Epic Games reageert door Apple aan te klagen. Yup, dit is de fittie of the year!
  • Ok, we weten allemaal dat Netflix bezig is met een live-action variant van Avatar: The Last Airbender. Deze werd gemaakt samen met de originele makers van de animatieserie. Nu zijn deze makers van het project afgestapt vanwege te grote creatieve meningsverschillen. Als dat maar goed gaat komen. We weten immers allemaal wat Hollywood met de filmadaptatie heeft geflikt...
  • Nu mensen tijdens de coronacrisis lekker veel thuis zitten en liters vrije tijd hebben, bedenken mensen de meest creatieve dingen. Modder Waikuteru is een van die mensen. Deze creatieveling heeft een volledig functionerende versie van Luigi Circuit uit Mario Kart Wii nagemaakt in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Heb je toch nog iets aan die Master Cycle Zero nadat je er zo ontieglijk veel moeite voor moet doen.
  • Wie is je favoriete personage van Spongebob Squarepants? Die van mij, en die van van velen met mij, is Patrick Ster. Nickelodeon heeft daarom besloten om een spin-off serie te maken met de roze idioot in de hoofdrol. In The Patrick Star Show krijgt de zeester zijn eigen late-night talkshow.
  • Sid Meier's Civilization VI is inmiddels al bijna net zo oud als mijn hond, maar de game is vandaag uitgekomen op Android. Dat is namelijk ook echt een apparaat waar je de game op wilt spelen. Oh ja, de game kost ook nog eens 22 euro, plus 45 euro voor de Gathering Storm DLC.
  • Je hebt vast het nieuws wel gelezen over het uitstel van Halo Infinite. Veel fans zijn erg ontdaan door dit nieuws (volgens geruchten is Bram nu zelfs nog steeds aan het huilen). Xbox-baas Phil Spencer is daarom te gast geweest bij Animal Talking, oud PC Gamer-hoofdredacteur Gary Whitta's talkshow in Animal Crossing: New Horizons. Hier kaart de beste man het uitstellen van de game aan en de release van de Xbox Series X zonder haar paradepaardje.
  • Vandaag is de dag dat A Total War Saga: Troy uitkomt. Om dat te vieren, kun je de game binnen de eerste 24 uur van release gratis verkrijgen via de Epic Games Store. Het mooie van dit alles? Na die 24 uur mag je de game ook gewoon houden. Downloaden, die hap!
  • Dead By Daylight heeft nu volledige crossplay-ondersteuning voor pc en consoles. Daarnaast kun je nu ook vrienden toevoegen die op een ander platform spelen. What a time to be alive!
  • Goed, deze Nachtbraker sluit ik af met een geruchtje van de bovenste plank. Nintendo heeft namelijk onderstaande Tweet de ether in gestuurd en dat zorgt natuurlijk voor de nodige speculaties. Is dit gewoon een leuke afbeelding om de zomer te vieren, of krijgen we binnenkort Mario Sunshine-gerelateerd nieuws?

Zo, dat was het dan weer voor de Nachtbraker van vandaag. Tijd voor nog even gauw een liedje en dan duik ik linea recta mijn slaapkamer in, want daar heb ik tenminste een ventilator. Hopelijk wordt het weer gauw wat draaglijker, want dit is gewoon echt niet leuk meer. Vandaag even geen Death Metal Donderdag, want daar is het te warm voor. In plaats daarvan presenteer ik je iets luchtigers. G'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?