Nachtbrakers: 11/11 met Fortnite, Fortnite en euh... Fortnite

Sinte Maarten mik mak, van snoep word je een dikzak. Het regende pijpestelen hier in het pittoreske Purmerend, maar dat weerhield de kinderen er niet van om toch voor mijn deur te lopen krijsen. Godzijdank liggen ze inmiddels allemaal weer op bed en is de rust wedergekeerd. Papa kan dus weer even lekker werken aan de nachtbraker van vandaag. En dat onder het genot van het overgebleven snaaiwerk. Dus als jij er klaar voor bent, dan ben ik het ook. Laten we samen gezellig het nieuws van vandaag doornemen. Kom er maar in!

Nachtbrakers Patrick

 • Heb je altijd al zo'n toffe arcadekast in huis willen hebben? Dat kan nu, want Arcade1Up speelkasten zijn nu ook particulier verkrijgbaar. Supertof!
 • Paniek bij Epic Games! Het blijkt dus dat Fortnite-spelers de laatste tijd minder in-game spenderen dan dat zij voorheen deden. De inkomsten zijn sinds het begin van dit jaar al gedaald en ze hebben in Fortnite-land nog geen stijgende lijn kunnen vinden.
 • De maker van Katamari Damacy legt momenteel de laatste hand aan zijn nieuwste project. WATTAM verschijnt binnenkort voor pc en andere platformen, zo wordt aangegeven bij de video. Wat die platformen dan zijn zeggen ze er dan weer niet bij.
 • Pokémon Sword and Shield hebben niet alleen veel Pokémon uit eerdere generaties die niet te vangen zijn, ook veel aanvallen die je voorheen kunt gebruiken zitten er niet in. Meer dan honderd aanvallen uit de voorgaande games hebben het niet gered in Pokémon Sword and Shield.
 • Ys IX: Monstrum Nox komt wellicht naar het Westen. Falcom heeft wat hints gegeven die lijken te wijzen op een Westerse release. Ja, ik heb ook geen idee wie daar op zit te wachten, maar toch.
 • Star Wars Jedi: Fallen Order wordt toch niet tijdelijk exclusief beschikbaar gesteld via EA Access, zo geeft Electronic Arts op Twitter aan. Ze weten in ieder geval goed wat ze willen, zo vlak voor release.
 • Donatello, Leonardo, Michelangelo, Raphael en... Jennika. Ja, ik heb het gewoon over de Teenage Mutant Ninja Turtles en de laatstgenoemde krijgt haar eigen stripboek-reeks.
 • Dit had ik voor de nachtmuziek kunnen bewaren, maar het is geen hiphop. Dus krijg je twee muziekjes. De videoclip Ludens van Bring Me The Horizon is vandaag uitgebracht en de clip bevat beelden van Death Stranding. Check 'm snel.
 • Surprise! Nintendo is niet van plan hun games in de aanbieding te gooien. Ook niet met Black Friday op komst. Die toch al niet zo diepe zakken van ons moeten leeg tot de bodem.
 • Dan nog even wat esport-nieuws. Evil Geniuses hebben Dennis "Svenskeren" Johnsen en zijn support Tristan "Zeyzal" Stidam weten over te halen Cloud9 in te ruilen voor Evil Geniuses.
 • Wil het niet zo vlotten met je carrière in Football Manager, dan is Superclub wellicht een goed alternatief. Het is namelijk de voetbalmanagement game onder de bordspellen. Kijk maar.

Pats, boem! Voor je het weet is het weer over. Mijn welgemeende excuses voor de vele Fortnite-gerelateerde nieuwtjes. Waar is dat zwarte gat als je hem nodig hebt? Goed, zoals je weet is het natuurlijk hip hop maandag, dus tijd voor wat muziek. Dit keer heb ik gekozen voor een nummer met een boodschap en dan bedoel ik niet eentje van de Appie.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?