Video: Fortnite pro permanent verbannen na gebruik aimbot

Geplaatst:
Aangepast: 5 november 2019 10:04

Ook in Fortnite wordt het gebruik van cheats niet getolereerd. Fortnite pro FaZe Jarvis is namelijk permanent verbannen na het gebruik van een aimbot.

De professionele Fortnite-speler FaZe Jarvis Kaye is permanent verbannen van de game. Hij legt in een video uit dat hij een permanente ban heeft gekregen voor het gebruiken van een aimbot. Een aimbot is een cheat die ervoor zorgt dat je altijd perfect op de tegenstander richt. In de video legt Jarvis uit dat hij de aimbot nooit heeft gebruikt in competitief verband, maar alleen in de solo-modus en om content te maken voor zijn YouTube-en Twitch-volgers. In de gebruiksvoorwaarden geeft Epic Games duidelijk aan een zero-zerotolerancebeleid te hanteren wanneer het gaat om cheats en hacks die gebruikt worden in de game. Jarvis geeft aan alle straffen van Epic te accepteren.

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: Jarvis
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord