Minecraft snapshot 20w15a voegt nieuwe Nether biome toe

Geplaatst:
Aangepast: 9 april 2020 09:07

Zo langzaamaan wordt het bij ons warmer en ook in Minecraft wordt het je straks heet onder de voeten. De meest recente Minecraft snapshot 20w15a voegt namelijk een nieuwe Nether biome toe.

Vorig jaar werd tijdens het jaarlijkse MINECON Live aangekondigd dat Minecraft een Nether update krijgt. Deze speciale dimensie, die is gebaseerd op de hel, is eigenlijk in al die jaren grotendeels hetzelfde gebleven. Mojang heeft daarom besloten om deze dimensie een volledige make-over te geven in de aankomende 1.16 update. In de aanloop naar deze update, lanceert Mojang verschillende Snapshots waarin je een gedeelte van de veranderingen alvast kunt uitproberen. Twee maanden geleden kregen we al toegang tot de Nether-update middels een Snapshot. Nu is er een nieuwe Snapshot voor Minecraft Java uitgebracht, onder de naam 20w15a, waarin we een van de nieuwe biomes te zien krijgen die aan de Nether wordt toegevoegd. Het gaat hier om de Basalt Delta biome, waar je veel Basaltblokken en Magma Cubes kunt vinden. Ook kun je er een nieuw blok, genaamd Blackstone, vinden. Daarnaast zijn er ook wat veranderingen aangebracht aan bestaande blokken en mobs.

Minecraft snapshot 20w15a is momenteel beschikbaar in de Minecraft client. Wanneer de Nether Update uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord