Video: Minecraft krijgt grote update met Nether-uitbreiding

Geplaatst: 1 oktober 2019 11:09
Aangepast: 1 oktober 2019 11:10

Minecraft krijgt een grote update met een Nether-uitbreiding. Dit werd bekendgemaakt tijdens de meest recente editie van MINECON Live.

MINECON Live is een jaarlijks evenement voor alles wat met Minecraft te maken heeft. Mojang heeft tijdens de afgelopen editie van dit evenement, dat afgelopen weekend plaatsvond, bekendgemaakt dat er een grote update naar Minecraft gaat komen. Deze update breidt de Nether flink uit. Zo worden er twee nieuwe biomes aan de Nether toegevoegd. Soul Sand Valley en Netherwart Forest zijn de twee nieuwe biomes die gebaseerd zijn op de blokken Soul Sand en Netherwart. Ook worden er nieuwe vijanden toegevoegd aan deze helse plek. De Zombie Pigman worden vervangen door Zombified Piglins. Daarnaast komen er ook gewone Piglins naar de game, die nog agressiever zijn. Ook komen er Piglin Beasts naar de Nether, die je als voedselbron kunt gebruiken.

Wanneer de update precies naar Minecraft komt, is momenteel nog niet bekend. Wel heeft Mojang aangegeven dat we de update in de eerste helft van 2020 mogen verwachten.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord