Metro Exodus

  • Ontwikkelaar 4A Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Metro Exodus krijgt next gen upgrade, nieuw deel in de maak

De veelgeprezen en grauwe shooter Metro Exodus krijgt binnenkort een gratis upgrade voor de next gen consoles. Ook werd er vermeld dat er een nieuwe Metro-game in de maak is.

Deze informatie kwam vanuit de ontwikkelaar 4A Games. Zij deelde deze update via een nieuwe blogpost. Metro Exodus wordt geoptimaliseerd voor de Xbox Series en PlayStation 5. Spelers kunnen binnenkort aan de slag met de nieuwe versie van deze fps, maar wanneer precies is nog niet bekend. Metro Exodus krijgt op de next gen hardware betere frame rates, scherpere resolutie, verminderde laadtijden en ray tracing mogelijkheden. 4A Games gaf ook aan dat ze bezig waren met de volgende titel in de Metro-serie. De game gaat uiteraard weer een uitgebreide singleplayer campaign krijgen, maar ook multiplayer dankzij de samenwerking met de studio Saber. Bekijk hier onze review van Metro Exodus.

Metro Exodus2

Metro Exodus is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON 4A Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?