Metro Exodus
  • ONTWIKKELAAR 4A Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum Metro Exodus DLC Sam's Story bekend

Metro Exodus komt met een tweede grote DLC, genaamd Sam's Story. De releasedatum van deze DLC is nu ook eindelijk bekend.

De games uit de Metro-serie staan natuurlijk vooral bekend om hun geniale storyline, wat ook wel logisch is voor games die zijn gebaseerd op een boek. De laatste game uit de serie, Metro Exodus, krijgt er een nieuwe story bij in de vorm van een DLC. Het verhaal volgt Sam, een Amerikaanse ex-marinier die samen met Artyom de wereld buiten Metro wilde verkennen. Hij probeert nu weer terug naar zijn thuisland te komen, maar dat blijkt een grotere uitdaging dan hij had verwacht. De DLC introduceert nieuwe characters, nieuwe wapens en nieuwe mutanten, maar ook een nieuwe wereld, die goed is voor uren aan gameplay. Deze DLC is het tweede deel van de laatste Expansion Pass, die begon met The Two Colonels.

Metro Exodus: Sam's Story komt uit op 11 februari, op alle platforms die de game ondersteunen. Ben je nog niet zo bekend met de game? Lees dan onze Metro Exodus review!

BRON 4A Games

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?