Marvel's Avengers krijgt meer PlayStation exclusive content

Geplaatst:

Marvel-fans die in het bezit zijn van een PlayStation 4 hebben geluk. Er komt namelijk nog meer PlayStation exclusive content naar Marvel's Avengers.

Marvel's Avengers is te spelen op verschillende platformen. Een specifieke Avenger is echter niet op alle platformen te verkrijgen. Eerder werd namelijk al aangekondigd dat Spider-Man naar Marvel's Avengers komt, maar alleen voor PlayStation-bezitters. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft onlangs onthuld dat er nog meer van dit soort PlayStation exclusive content naar Marvel's Avengers komt. Spelers die de game op de PlayStation 4 bezitten, krijgen namelijk speciale cosmetics voor hun personages, die een maand later pas naar de pc en Xbox komen. Daarnaast krijgen spelers die een PlayStation Plus-abonnement hebben, elke keer dat er een nieuwe Hero uitkomt, een rare skin, een nameplate en honderd credits. Goed, deze content is dus niet zo exclusief als de Hero Spider-Man, maar spelers op de pc en Xbox moeten wel een maand op al deze exclusieve content wachten en krijgen deze bovendien niet gratis.

onbekend

Marvel's Avengers verschijnt 4 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord