Spider-Man komt naar Marvel's Avengers

Geplaatst: 3 augustus 2020 20:30
Aangepast: 3 augustus 2020 20:31

Spider-Man komt exclusief voor de PlayStation naar Marvel's Avengers wanneer de game officieel wordt uitgebracht. Dit is vandaag onthuld in een blogpost van PlayStation.

Tijdens de War Table-livestream van vorige week was Spider-Man een populair onderwerp en werd er veel om zijn komst gevraagd. Alhoewel toen werd aangekondigd dat de superheld Hawkeye naar Marvel's Avengers komt, kunnen spelers zich toch nog verheugen op de meest vriendelijke spin in de buurt. PlayStation heeft namelijk in een blogpost met Jeff Adams, artdirector bij de game-ontwikkelaar Crystal Dynamics, aangekondigd dat Spider-Man naar Marvel's Avengers komt, maar wel alleen exclusief voor de PlayStation. In deze post geeft Jeff Adams tevens details vrij over de totstandkoming van Spider-Man in Marvel's Avengers. Er zijn nog geen in-gamebeelden onthuld en dus ook niet hoe Spider-Man in de game wordt vormgegeven, maar in de blogpost wordt wel het creatieve proces uiteengezet. Daarbij wordt er gehint op diverse mogelijkheden die je in-game met deze superheld kan doen, zoals vele aanpassingen die je kan maken om jouw Spider-Man persoonlijk te maken. Wanneer Spider-Man officieel zijn debuut maakt in de game, komt er een evenement naar Marvel's Avengers om dat te vieren. In dit evenement kunnen verschillende nieuwe opdrachten volbracht worden. De bijhorende beloningen kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

De bèta van Marvel's Avengers gaat vanaf 7 augustus van start voor PlayStation pre-orders, waarna pc en Xbox pre-orders volgen op 14 augustus. Vanaf 21 augustus is de open bèta beschikbaar voor alle platformen. De releasedatum van Marvel's Avengers staat gepland voor 4 september.

Bron: PlayStation
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord