Marvel's Avengers
  • ONTWIKKELAAR Crystal Dynamics
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Spider-Man komt naar Marvel's Avengers

Spider-Man komt exclusief voor de PlayStation naar Marvel's Avengers wanneer de game officieel wordt uitgebracht. Dit is vandaag onthuld in een blogpost van PlayStation.

Tijdens de War Table-livestream van vorige week was Spider-Man een populair onderwerp en werd er veel om zijn komst gevraagd. Alhoewel toen werd aangekondigd dat de superheld Hawkeye naar Marvel's Avengers komt, kunnen spelers zich toch nog verheugen op de meest vriendelijke spin in de buurt. PlayStation heeft namelijk in een blogpost met Jeff Adams, artdirector bij de game-ontwikkelaar Crystal Dynamics, aangekondigd dat Spider-Man naar Marvel's Avengers komt, maar wel alleen exclusief voor de PlayStation. In deze post geeft Jeff Adams tevens details vrij over de totstandkoming van Spider-Man in Marvel's Avengers. Er zijn nog geen in-gamebeelden onthuld en dus ook niet hoe Spider-Man in de game wordt vormgegeven, maar in de blogpost wordt wel het creatieve proces uiteengezet. Daarbij wordt er gehint op diverse mogelijkheden die je in-game met deze superheld kan doen, zoals vele aanpassingen die je kan maken om jouw Spider-Man persoonlijk te maken. Wanneer Spider-Man officieel zijn debuut maakt in de game, komt er een evenement naar Marvel's Avengers om dat te vieren. In dit evenement kunnen verschillende nieuwe opdrachten volbracht worden. De bijhorende beloningen kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

De bèta van Marvel's Avengers gaat vanaf 7 augustus van start voor PlayStation pre-orders, waarna pc en Xbox pre-orders volgen op 14 augustus. Vanaf 21 augustus is de open bèta beschikbaar voor alle platformen. De releasedatum van Marvel's Avengers staat gepland voor 4 september.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?