Story of Seasons: Friends of Mineral Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Marvelous bevestigt Westerse release voor Story of Seasons: Friends of Mineral Town remake

Game-ontwikkelaar Marvelous heeft bekendgemaakt dat de Story of Seasons: Friends of Mineral Town remake ook in het Westen uit gaat komen. Dat maakten zij bekend middels een persbericht.

Story of Seasons: Reunion in Mineral Town werd onlangs aangekondigd in Japan met een release voor 12 oktober dit jaar. Vandaag heeft de ontwikkelaar van de franchise bekendgemaakt de remake ook in Europa en Noord-Amerika uit gaat komen. De naam voor de game is anders dan in Japan. In het westen gaat de game Story of Seasons: Friends of Mineral Town heten in plaats van Reunion in Mineral Town.

Wanneer de game in Europa uitkomt is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?