Harvest Moon: Friends of Mineral Town krijgt remake voor Switch

Geplaatst:

De Harvest Moon-games voor de GameBoy Advanced zijn nog altijd heel populair. Harvest Moon: Friends of Mineral Town krijgt daarom een remake voor de Switch.

Story of Seasons: Reunion in Mineral Town is een Switch-remake van de GameBoy Advanced-titels Harvest Moon: Friends of Mineral Town en Harvest Moon: More Friends of Mineral Town. Deze remake wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Marvelous, die ook verantwoordelijk was voor het origineel uit 2004. Momenteel staat de remake enkel voor een release in Japan gepland, maar er is natuurlijk ook een grote kans dat de game later naar het Westen komt.

Story of Seasons: Reunion in Mineral Town verschijnt 17 oktober op de Nintendo Switch in Japan. Hopelijk komt de game daarna ook onze kant op.

Bron: Famitsu
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord