Leak: Xbox Series S wordt goedkope versie Xbox Series X

De Xbox Series X krijgt waarschijnlijk een goedkopere versie. Op de verpakking van de next-gen Xbox-controller staat namelijk dat de controller compatibel is met de Xbox Series S, waarover van beiden nog niks officieel is bekendgemaakt.

In augustus komt er een nieuwe presentatie over de Xbox Series X, maar via Twitter is al meer informatie erover onthuld. Een Twitter-gebruiker genaamd Zak S. heeft namelijk de nieuwe next-gen Xbox controller op de kop getikt. Op de verpakking van de doos staat dat de controller werkt op verschillende platformen, waaronder de Xbox Series S. Hiervoor was er nog niks bekend over deze versie van de aankomende Xbox-console, wat deze vondst best opmerkelijk maakt. De witte controller is daarbij ook nog niet aangekondigd door Microsoft. Het lijkt erop dat de S-versie een goedkoper alternatief wordt voor de Xbox Series X, maar Microsoft heeft nog niks officieel medegedeeld.

Het is nog onbekend wanneer de next-gen consoles van Xbox uitkomen en hoeveel die gaan kosten.

BRON The Verge

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?