Video: Nieuwe Xbox Series X presentatie in augustus

Geplaatst:

We hebben de Xbox Games Showcase pas net achter de rug, maar er komt alweer een nieuwe presentatie aan. Volgens Phil Spencer kunnen we in augustus namelijk nog een Xbox Series X presentatie verwachten.

Hoewel we tijdens de Xbox Games Showcase heel wat toffe titels voorbij hebben zien komen, hebben we niets mogen zien van de Xbox Series X zelf. Lang gingen er geruchten rond dat er in augustus nog een presentatie plaatsvindt, waarin we niet alleen meer te weten komen over de Xbox Series X, maar ook over haar broertje, de Xbox Lockhart. Nu weten we echter zeker dat er in augustus nog een presentatie plaatsvindt. In een interview met YouTuber iJustine, geeft Xbox-baas Phil Spencer namelijk zelf aan dat Microsoft in augustus meer laat weten over de toekomstplannen wat betreft Xbox. Het ziet er dus naar uit dat we volgende maand inderdaad een nieuwe presentatie kunnen verwachten. Deze presentatie staat dan volledig in het teken van de console, of consoles, als Lockhart wordt aangekondigd. Wellicht krijgen we dan ook een prijsindicatie en releasedatum van de Xbox Series X te zien.

Het is dus zeker dat er in augustus nog een Xbox presentatie plaatsvindt. De precieze datum en inhoud van de presentatie, had Phil Spencer niet onthuld.

Bron: iJustine
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord