Resident Evil 3 Remake
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Leak: Resident Evil 3 remake cover art gelekt

De remaster van Resident Evil 3 lijkt nu toch wel erg concreet te worden. De cover art voor de horrorgame is namelijk gelekt.

Via de website Gamstat zien we de twee afbeeldingen voor Resident Evil 3. Er staat nu Biohazard op de cover omdat dat de Japanse en originele naam is van de zombie shooter. Het gerucht dat deze game ging verschijnen was er natuurlijk al. Volgens de YouTuber Spawn Wave verschijnt de remake van Resident Evil 3 volgend jaar. Op de site werd ook het logo van de andere Resident Evil onthuld namelijk Project Resistance, waar we tijdens X019 nog wat gameplay van zagen.

Resident Evil 3 Remake Cover Art

Wanneer de aankondiging voor de Resident Evil 3 remake wordt gehouden is nog niet bekend. The Game Awards is echter het meest logisch, aangezien dat het laatste grote gamespektakel van het jaar wordt.

BRON Gamstat

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?