Leak: Prince of Persia: The Sands of Time Remake gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 10 september 2020 21:38

De Prince of Persia: The Sands of Time Remake is gelekt. Dit kwam gepaard met wat screenshots en negatieve reacties van de fans.

Via de Russische uPlay Store werd Prince of Persia: The Sands of Time Remake gelekt. Het is hoogstwaarschijnlijk dat de game vanavond wordt tentoongesteld tijdens Ubisoft Forward, maar helaas is ook deze "verrassing" van te voren verklapt. Eerder vorige maand kwam er al gelekte informatie naar boven dat er een nieuwe Prince of Persia-game in de maak zou zijn. De screenshots die getoond zijn tot nu toe vallen echter in slechte smaak. Vele fans reageren op de gelekte screenshots. Een grotere meerderheid vind het er slecht en goedkoop uitzien, aangezien de originele games al heel wat jaartjes meegaan. Het is nu aan Ubisoft om aan te tonen of deze beelden de kwaliteit van de volledige game representeren.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake maakt wellicht een entree vanavond tijdens Ubisoft Forward.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Series

Prince of Persia

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord