Leak: Pokémon Sword en Shield leaks duiken op op Twitter

Geplaatst:
Aangepast: 2 november 2019 09:13

Nintendo heeft de afgelopen maanden enorm zijn best gedaan om zoveel mogelijk van de nieuwe Pokémon games een verrassing te houden. Helaas is dat niet gelukt, leaks van Pokémon Sword en Shield duiken op op twitter.

De daadwerkelijke bron achterhalen blijft lastig, maar via het account The Devious is een thread the vinden van de gelekte beelden van Pokémon Sword en Shield. Er zijn onder andere plaatjes beschikbaar van Gigantamax pokémon, concept-art van personages in de game en evolutie vormen van de Pokémon waar je je avontuur mee begint. Er zijn beelden direct uit het spel gelekt en foto's, die gemaakt zijn van het Pokédex boek. Wie de personen zijn die deze informatie delen is niet bekend. De gelekte beelden woorden gepost via twitter en verspreid binnen een Discord-server.

Pokémon Sword en Shield komen beide uit voor de Nintendo Switch op 15 november.

Bron: Twitter
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord