Leak: Gearbox lekt releasedatum Borderlands 3

Geplaatst:
Aangepast: 2 april 2019 14:09

Op 1 april is het natuurlijk altijd een beetje oppassen met alles wat je op het internet tegenkomt. Toch kan het zomaar zijn dat Gearbox de releasedatum van Borderlands 3 heeft gelekt.

Eerder dacht men de releasedatum van Borderlands 3 in de aankondigingstrailer gevonden te hebben. Volgens een tweet van het officiële Borderlands-twitterkanaal verschijnt Borderlands 3 echter in september dit jaar. Nu is de tweet op 1 april geplaatst en is het aannemelijk dat het hier niet om een lek gaat, maar om een 1 april-grap. Toch zijn er redenen om te geloven dat het hier niet om een grap gaat, maar om een foutje van de ontwikkelaar zelf. De tweet is namelijk kort na het plaatsen weer verwijderd, wat je niet direct verwacht als het om een 1 april-grap gaat. Daarnaast heeft twitteraar @Wario64 een Twitter-advertentie gevonden waarin wordt aangegeven dat Borderlands 3 exclusief naar de Epic Games Store komt. De digitale gamewinkel van Epic Games heeft de laatste tijd veel grote games exclusief mogen verkopen, dus wellicht ook Borderlands 3? Deze Twitter-advertentie is inmiddels ook verwijderd.

De exacte releasedatum van Borderlands 3 is nog niet bekend. Als we de vermeende leak van Gearbox mogen geloven, verschijnt de game op 13 september 2019. Gearbox heeft aangegeven morgen meer bekend te maken rondom de game. Wellicht krijgen we een bevestiging van deze releasedatum, of zijn we toch voor een hele goede grap gevallen.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord