Gerucht: Borderlands 3 releasedatum bekend?

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2019 12:48

De releasedatum van Borderlands 3 staat mogelijk verborgen in de trailer van de game. Volgens Reddit-gebruiker Zottelpanda geeft ontwikkelaar Gearbox Software een duidelijke hint naar de releasedatum van het nieuwe deel uit de first-person shooter serie. De trailer werd afgelopen donderdagavond getoond op PAX East.

Zottelpanda beweert het antwoord gevonden te hebben. Op 1:39 van de trailer zie je een groot wit gebouw waar op 1:52 een tien op verschijnt. Op 1:41 kun je een 01 zien op een wolkenkrabber. Volgens de Reddit-gebruiker zegt Gearbox daarmee dat Borderlands 3 op 1 oktober uitkomt. Dat is precies tien jaar geleden dat het eerste deel uit de Borderlands-serie uitkwam.

Het lijkt allemaal vergezocht, maar wie weet. De officiële releasedatum voor Borderlands 3 is nog niet bevestigd door de Amerikaanse ontwikkelaar.

Bron: Reddit

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord