Leak: Bruiloft-uitbreiding voor De Sims 4 in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 7 februari 2022 19:42

Haal de rijstkorrels en de witte jurken maar weer tevoorschijn. Er lijkt een gloednieuwe bruiloft-uitbreiding voor De Sims 4 aan te komen.

Zelfs acht jaar na de oorspronkelijke release van De Sims 4, ontvangt de game nog regelmatig nieuwe content. Zo kwam enkele dagen geleden nog de Zomerse Carnavalsmode Kit naar De Sims 4. Ook nu komt er weer een hoop frisse content naar de game. Althans, als we een nieuwe leak mogen geloven. Deze nieuwe content zou volledig in het teken van bruiloften staan en door het leven gaan als De Sims 4: My Wedding Stories. Met de uitbreiding kunnen spelers onder andere hun eigen bruiloftsfeesten vieren. Dat is in lijn met een mysterieuze tweet van het officiële Twitter-account van De Sims. In januari hintte ze er namelijk naar dat de nieuwste uitbreiding met liefde en feestjes te maken zou hebben. In de onderstaande tweet vind je enkele gelekte afbeeldingen van de nieuwe uitbreiding.

De Sims 4: My Wedding Stories verschijnt vermoedelijk op 17 februari. Daarmee is de uitbreiding net iets te laat voor Valentijnsdag. We kunnen mogelijk morgenmiddag een officiële aankondiging verwachten tijdens een YouTube-première van het officiële De Sims-kanaal.

Bron: Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord