Trailer: Feest er op los met De Sims 4 Pabllo Vittar kit

Geplaatst: 25 januari 2022 21:40

Alles gaat hier langzaamaan weer beetje bij beetje open, maar in De Sims 4 kun je al sneller volop feesten. In samenwerking met Pabllo Vittar komt de Zomerse Carnavalsmode Kit naar de game.

Electronic Arts en Maxis brengen binnenkort de Zomerse Carnavalsmode Kit naar De Sims 4. Hiervoor hebben zij de hulp in geroepen van niemand minder dan de Braziliaanse dragqueen en zangeres Pabllo Vittar. Samen met Vitarr heeft het team tal van nieuwe outfits en kleurrijke looks samengesteld. Alleen al het uitzoeken van de outfit wordt zo een feestje. Nog altijd wordt De Sims 4 met enige regelmaat voorzien van nieuwe content en updates. Zo kleurde De Sims 4 eerder al groen met de Prachtige Planten Kit. Deze nieuwe kit is onderdeel van de eerder aangekondigde vier het leven content voor De Sims 4.

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is vanaf 3 februari verkrijgbaar voor De Sims 4.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord