Leak: Breath of the Wild 2 verschijnt in 2020

Geplaatst:
Aangepast: 13 november 2019 13:00

Veel weten we nog niet over het vervolg op Breath of the Wild, maar de game lijkt dichterbij dan we denken. Breath of the Wild 2 verschijnt namelijk mogelijk al in 2020.

Het is nog maar een half jaar geleden dat Nintendo beelden toonde van Breath of the Wild 2 tijdens de E3. Sindsdien hebben we vrij weinig van de game mogen vernemen. Volgens een bekende leaker komt de game echter volgend jaar al naar de Nintendo Switch. Twitteraar Sabi heeft namelijk aangegeven dat Nintendo een release in 2020 aan het plannen is. Sabi is een bekende en betrouwbare leaker in de Nintendo-community, dus het kan zomaar zijn dat dit gerucht klopt. Sabi vertelt er wel bij dat er een grote kans is dat de releasedatum uitgesteld kan worden.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt dus wellicht volgend jaar al voor de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord