The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Leak: Breath of the Wild 2 verschijnt in 2020

Veel weten we nog niet over het vervolg op Breath of the Wild, maar de game lijkt dichterbij dan we denken. Breath of the Wild 2 verschijnt namelijk mogelijk al in 2020.

Het is nog maar een half jaar geleden dat Nintendo beelden toonde van Breath of the Wild 2 tijdens de E3. Sindsdien hebben we vrij weinig van de game mogen vernemen. Volgens een bekende leaker komt de game echter volgend jaar al naar de Nintendo Switch. Twitteraar Sabi heeft namelijk aangegeven dat Nintendo een release in 2020 aan het plannen is. Sabi is een bekende en betrouwbare leaker in de Nintendo-community, dus het kan zomaar zijn dat dit gerucht klopt. Sabi vertelt er wel bij dat er een grote kans is dat de releasedatum uitgesteld kan worden.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt dus wellicht volgend jaar al voor de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?