League of Legends: Wild Rift
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM Q4 2020
  • PLATFORMEN Mobile
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

League of Legends: Wild Rift onderweg naar Europa

Goed nieuws voor League of Legends-fans: de mobiele variant van de populaire pc-MOBA, getiteld 'Wild Rift', is onderweg naar Europa. Spelers kunnen aan het einde van dit jaar aan de slag op de mobiele rift.

Vorig jaar kwam het nieuw naar buiten dat Riot Games haar populaire game beschikbaar zou maken voor de mobiel. In een nieuwe Wild Rift-video, die te zien is op het YouTube-kanaal van Riot Games, vertelt Riot Games-medewerker Michael Show hoe het er voorstaat met de ontwikkeling van League of Legends: Wild Rift. Zo vertelt hij dat de regionale open béta van de game van start is gegaan. Spelers uit onder andere Indonesië, Singapore, Japan en Zuid-Korea hebben nu volledige toegang tot de béta-fase van de mobiele MOBA. Ook voor spelers uit Europa en Amerika was er nieuws; spelers uit deze regio's krijgen aan het einde van dit jaar toegang tot de béta.

Volgens Chow kunnen spelers uit Europa vanaf december aan de slag met Wild Rift.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?