Mobiele versie League of Legends in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 15:49

Goed nieuws voor de fans van League of Legends. Het Chinese Tencent en het Amerikaanse Riot Games werken samen aan een mobiele versie van de populaire MOBA.

Voor de League of Legends-fan is het waarschijnlijk volstrekt ondenkbaar om de game te spelen op een mobiel apparaat. In de game maakt een speler namelijk intensief gebruik van een muis en toetsenboord. Toch wordt er al een jaar lang gewerkt aan een mobiele versie van de populaire MOBA, zo vertellen drie bronnen met kennis aan nieuwsplatform Reuters. Hoe de mobiele game er uit komt te zien is nog niet duidelijk, evenals de besturingen van de game en wanneer het uitkomt.

Riot Games viert op 27 oktober het tienjarige bestaan van League of Legends. Of de ontwikkelaar deze gelegenheid benut voor een eventuele aankondiging moet blijken.

Bron: Reuters

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord