League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

Mobiele versie League of Legends in de maak

Goed nieuws voor de fans van League of Legends. Het Chinese Tencent en het Amerikaanse Riot Games werken samen aan een mobiele versie van de populaire MOBA.

Voor de League of Legends-fan is het waarschijnlijk volstrekt ondenkbaar om de game te spelen op een mobiel apparaat. In de game maakt een speler namelijk intensief gebruik van een muis en toetsenboord. Toch wordt er al een jaar lang gewerkt aan een mobiele versie van de populaire MOBA, zo vertellen drie bronnen met kennis aan nieuwsplatform Reuters. Hoe de mobiele game er uit komt te zien is nog niet duidelijk, evenals de besturingen van de game en wanneer het uitkomt.

League of Legends

Riot Games viert op 27 oktober het tienjarige bestaan van League of Legends. Of de ontwikkelaar deze gelegenheid benut voor een eventuele aankondiging moet blijken.

BRON Reuters

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?