It Takes Two meer dan een miljoen keer gekocht

Geplaatst:

De co-op avonturen game It Takes Two is meer dan een miljoen keer verkocht sinds de release op 26 maart, precies een maand geleden.

'Wow! Ik kwam er net achter dat It Takes Two meer dan een miljoen keer verkocht is en het nog steeds goed doet!' luidt een tweet op het officiële Twitter kanaal van de ontwikkelaar. 'Heel erg bedankt voor alle liefde die jullie onze game hebben gegeven, het betekent enorm veel voor ons'. Director van de game, Josef Fares, viert de mijlpaal ook op zijn persoonlijke Twitter account. Hij zegt dat het succes van de co-op game heeft bewezen dat er nog steeds genoeg interesse is voor games die alleen co-op gespeeld kunnen worden. In een laatste trailer die begin maart werd uitgebracht voor de game werd al duidelijk gemaakt waarom het co-op spelen zo belangrijk is. Mocht je de streams van Rudy en Patrick gevolgd hebben, dan weet je hoeveel lol je met z'n tweeën kunt beleven aan It Takes Two. Heb je de streams gemist? Dan kun je ze terugkijken op ons Twitch-kanaal: twitch.tv/gameliner.

It Takes Two kwam uit op 26 maart 2021.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot It Takes Two

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Hazelight

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord