It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Trailer: It Takes Two-trailer toont het belang van co-op

Electronic Arts heeft een trailer gedeeld van de co-op game It Takes Two. In deze trailer krijgen we meer van het verhaal en de gameplay te zien.

Deze maand brengen EA en Hazelight Studios een nieuwe game uit genaamd It Takes Two. Vandaag is de officiële trailer uitgebracht om ons alvast een indruk te geven van de game. It Takes two is een couch co-op game met een uitgebreid verhaal. Het verhaal draait om het koppel Cody en May die zijn veranderd in een set poppen door een magische spreuk. Hierdoor komen zij vast te zitten in een wereld waar ze verplicht worden om samen te werken door The Book of Love. Het koppel heeft echter een moeizame relatie, waardoor het een extra uitdaging is voor spelers om samen te werken. Het mooie van de game is dat er maar één iemand de game in bezit hoeft te hebben. Vrienden kunnen gratis meespelen in It Takes Two onder de voorwaarde dat ze op hetzelfde platform spelen en een EA-account hebben.

It Takes Two wordt op 26 maart 2021 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Electronic Arts

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?