Horizon Zero Dawn pakt prijsverschillen aan

Geplaatst:
Aangepast: 6 juli 2020 13:55

De pre-order van Horizon Zero Dawn op de PC is in verschillende landen in prijs verhoogd. De pc-variant van de game komt volgende maand uit. Mensen die de game al gereserveerd hebben hoeven niet bij te betalen.

Toen Horizon Zero Dawn in de verkoop ging in het Verenigd Koninkrijk, kostte hij 32,99 pond op Steam. Maar onlangs is de prijs verhoogd naar 39,99 pond. Op het Steam forum wordt er door mensen uit verschillende landen geklaagd over de prijsverhoging, waar geen officiële reden voor gegeven is. Op SteamDB kun je de volledige lijst van prijsveranderingen zien. In sommige landen betekent dit dat de prijs op Steam hetzelfde is geworden als de prijs op de Epic Games Store. Al zijn er ook berichten van regio's waar de prijs op de Epic Games Store nu lager ligt dan die op Steam. De prijsveranderingen zijn erg verschillend per land, zowel op Steam als op de Epic Games Store. Voor de prijsveranderingen was het verschil per regio in prijs een stuk groter. VPN-gebruikers konden hier misbruik van maken om de game veel goedkoper te krijgen. De prijs in Turkije was eerst bijvoorbeeld gelijk aan 9 pond, maar na de prijsverhoging is hij gelijk aan 32 pond. Dit kan een reden zijn dat Sony heeft besloten de prijzen te verhogen. In Nederland kost de complete edition nog steeds 49,99 euro.

Horizon Zero Dawn komt uit op 7 augustus 2020. Bekijk de trailer hier.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Zero Dawn

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

1 maart 2017

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord