Hitman 3
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 januari 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Stealth, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Hitman III en Control komen naar Switch via cloud

Hitman III en Control komen naar de Nintendo Switch via de cloud. Dit werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct Mini.

Dit worden de eerste games die speelbaar zijn op de Nintendo Switch via cloud streaming technologie. Nintendo geeft aan dat je aan bepaalde eisen moet voldoen, als je deze games wilt spelen. Naast een hoge snelheid internetverbinding, moet de verbinding zelf ook constant zijn. Dus geen pieken en dalen. Er is een gratis applicatie beschikbaar, die kan je vertellen of je snelheid voldoende is en of de service wordt ondersteund in jouw land. Hitman III ontvangt wat nieuwe beelden, terwijl we van Control alles wel gezien hebben.

Control is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Hitman III verschijnt op 20 januari, maar of de Nintendo Switch-versie die datum ook haalt is nog onzeker.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?