Hitman 3 gamemodi bekendgemaakt

Geplaatst:

IO Interactive heeft onthuld welke gamemodi Hitman 3 krijgt. Onder andere Elusive Targets en Contracts Mode komen terug naar de game, maar de Ghost Mode servers gaan offline.

In juni van dit jaar werd Hitman 3 aangekondigd tijdens een PlayStation livestream en zijn tijdens de State of Play-presentatie van Sony nieuwe beelden getoond van de game, maar dan in VR. IO Interactive heeft in een blogpost meer informatie vrijgeven over de gamemodi die het laatste deel van de Hitman-trilogie krijgt. Ten eerste krijgt de game natuurlijk een campagne die voortbouwt op de eerdere delen uit de Hitman-serie en een conclusie geeft aan het verhaal van Agent 47. Daarnaast komen bekende gamemodi terug, al zij het iets aangepast, zoals Elusive Targets, waar het doel is om één uniek doelwit te elimineren met weinig tot geen hulp vanuit de game. De gamemodi Escalations, Contracts Mode en Sniper Assassin maken ook een terugkeer naar Hitman 3. Ghost Mode, de PvP multiplayermodus die Hitman 2 heeft, komt echter niet naar Hitman 3. Sterker nog, IO Interactive heeft besloten om de Ghost Mode servers van Hitman 2 te sluiten aan het einde van de maand. Als troost wordt de Phantom Suit, die je kan behalen door de Ghost Mode te spelen in Hitman 2, wel toegevoegd aan Hitman 3 als outfit die je kan vrijspelen.

Hitman 3 komt in januari 2021 uit voor de PlayStation 5. Daarnaast wordt de game volledig speelbaar in PlayStation VR, evenals als de rest van de Hitman-trilogie. De Ghost Mode servers van Hitman 2 worden op 31 augustus stopgezet.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord