Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Hitman 3 is een groot commercieel succes

Hitman 3 is het grootste commerciële succes van de franchise, volgens uitgever IO Interactive. Het succes van de game kwam aan bod in een interview tussen CEO van de uitgever, Hakan Abrak, en GamesIndustry.biz.

Er klonken lovende woorden over Hitman 3 in het interview tussen IO Interactive CEO Hakan Abrak en GamesIndustry.biz. In het interview legde Abrak uit dat Hitman 3 niet alleen de hoogst gewaardeerde game van de serie is, maar ook de meest winstgevende voor de gehele franchise. En dat ondanks het feit dat Hitman 3 de eerste game was die volledig in eigen beheer door de studio werd uitgegeven. Abrak omschrijft het commerciële succes als een wending die meer dan welkom was, gezien het feit dat de eerste game niet voldeed aan de hoge verwachtingen van de vorige uitgever. Het Japande Square Enix liet de franchise eerder namelijk vallen. Hitman 3 heeft daarentegen de verwachtingen wel waargemaakt en verdiende, ondanks verbindingsproblemen op launch, alle gemaakte kosten in één week terug. Bekijk het hele interview met Hakan Abrak in de onderstaande video.

Hitman 3 is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON GamesIndustry.biz

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?