Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third Person Shooter
  • Gameliner score

Hitman 3 kampt met verbindingsproblemen op launch

Hitman 3 is net uit, maar de launch ging niet van een leien dakje. De game kampt namelijk sinds release al met verbindingsproblemen.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat we de Hitman 3 launch trailer hebben mogen zien, die ons precies liet zien wat we van de nieuwste Hitman-game konden verwachten. Het laatste deel in de World of Assassination-trilogie brengt Agent 47 naar zes unieke locaties en vervolgt het verhaal van de vorige twee Hitman-games. Hitman 3 verscheen gisteren op verschillende platformen, maar veel spelers klaagden over verbindingsproblemen. Doordat Hitman 3 het vervolg is van de vorige twee delen, is het namelijk voor spelers mogelijk om hun progressie van die games over te zetten naar de nieuwste titel. Op fora als Reddit geven spelers echter massaal aan dat dit niet mogelijk is. Ontwikkelaar IO Interactive bevestigt via Twitter dat er problemen zijn met het accountsysteem van IO Interactive, dat gebruikt wordt om de progressie over te zetten. De ontwikkelaar werkt aan een oplossing. Op het moment van schrijven, zijn de verbindingsproblemen nog niet opgelost.

Hitman 3 is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON IO Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?