Hitman 3 kampt met verbindingsproblemen op launch

Geplaatst:
Aangepast: 21 januari 2021 10:55

Hitman 3 is net uit, maar de launch ging niet van een leien dakje. De game kampt namelijk sinds release al met verbindingsproblemen.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat we de Hitman 3 launch trailer hebben mogen zien, die ons precies liet zien wat we van de nieuwste Hitman-game konden verwachten. Het laatste deel in de World of Assassination-trilogie brengt Agent 47 naar zes unieke locaties en vervolgt het verhaal van de vorige twee Hitman-games. Hitman 3 verscheen gisteren op verschillende platformen, maar veel spelers klaagden over verbindingsproblemen. Doordat Hitman 3 het vervolg is van de vorige twee delen, is het namelijk voor spelers mogelijk om hun progressie van die games over te zetten naar de nieuwste titel. Op fora als Reddit geven spelers echter massaal aan dat dit niet mogelijk is. Ontwikkelaar IO Interactive bevestigt via Twitter dat er problemen zijn met het accountsysteem van IO Interactive, dat gebruikt wordt om de progressie over te zetten. De ontwikkelaar werkt aan een oplossing. Op het moment van schrijven, zijn de verbindingsproblemen nog niet opgelost.

Hitman 3 is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: IO Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord