Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Hideo Kojima onthult boxart Death Stranding

De release van het mysterieuze Death Stranding komt steeds dichterbij. Hideo Kojima onthulde onlangs de boxart van Death Stranding.

Hideo Kojima heeft de laatste tijd veel geteased over zijn nieuwste project, Death Stranding. Lang heeft hij fans in het ongewisse gelaten over de game, met slechts hier en daar een trailer. In mei werd eindelijk de releasedatum van Death Stranding vrijgegeven en nu weten we eindelijk ook hoe de boxart eruit gaat zien. De bedenker van Metal Gear onthulde de boxart afgelopen weekend op San Diego Comic-Con. Hier liet hij zowel de boxart voor de normale versie van de game zien, alsmede die van de limited edition steelbook.

Death Stranding boxart

Death Stranding verschijnt 8 november exclusief voor de PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?